Un inegalabil "One Man Show", sustinut in Clubul Doors din Constanta Indragitul maestru, Horatiu Malaele, la ceas aniversar (video)

Vineri, 31 Iulie 2020, ora 11:12
26 citiri
Actorul, regizorul, scriitorul si graficianul Horatiu Malaele, probabil cel mai bun produs al teatrului romanesc din ultimii 20 de ani - asa cum il descrie Ion Caramitru, este intr-o perpetua cautare si de aceea niciuna dintre aparitiile sale pe scena nu este similara cu precedenta. Valentin-Horatiu Malaele s-a nascut la data de 31 iulie 1952, la Targu Jiu.

Este actor (de film, radio, televiziune, teatru si voce), regizor, caricaturist si scriitor roman. A absolvit Institutul de Arta Teatrala ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.