Vergil Chitac, noul primar al Constantei, a prezentat planul de actiuni imediate pe care le va lua: "Chem Curtea de Conturi"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 30 Septembrie 2020, ora 07:00
51 citiri
Vergil Chitac este primarul ales de constanteni pe 27 septembrie. El a candidat din partea Partidului National Liberal. Noul primar Vergil Chitac da asigurari ca, dupa ce va intra pe deplin in functie, Primaria Constanta va da dovada de transparenta totala, iar el va explica public fiecare actiune pe care o va intreprinde in calitate de primar. "Imi doresc sa existe dialog permanent si sa nu planeze nici cea mai mica suspiciune asupra corectitudinii activitatii mele", declara Chitac, pe pagina ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.