Veste buna pentru femeile din Constanta A fost inaugurat OCH - Centrul de excelenta dedicat cancerului de san, cu cea mai noua tehnologie din domeniu (galerie foto + video)

Joi, 13 Februarie 2020, ora 05:11
48 citiri
Ovidius Clinical Hospital a creat un nou concept, OCH - Centrul de excelenta dedicat cancerului de san. Aici sunt implementate protocoalele europene pentru fiecare etapa din procesul de diagnostic si tratament al acestei boli. Au fost achizitionate echipamente de top, revolutionare, si s-a format cea mai buna echipa multidisciplinara de specialisti dedicati si implicati in fiecare etapa din drumul lung urmat de femeile depistate cu cancer de san, inclusiv cu recuperarea postoperatorie.
Femeia ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.