Ziua Marinei 2020 Comori ale ortodoxiei. Catedrala Navigatorilor din Constanta si Catedrala cu hramul Sfantul Nicolae din Tulcea (galerie foto)

Sambata, 15 August 2020, ora 11:11
133 citiri
Biserica Sfantul Nicolae sau Catedrala Navigatorilor, cum este cunoscuta in Constanta, se afla situata pe strada Theodor Sperantia, aproape de intretaierea cu Soseaua Mangaliei, in aceeasi curte cu biserica cu hramul Sfintii Imparati Constantin si Elena, construita in anul 1937. A fost construita aici, dupa ce, la 19 iulie 1929, un ofiter al armatei romane, capitanul Beldiman Cocaneanu a daruit locul de 3.500 m pentru zidirea unei bisericute in aceasta zona, marginasa pe atunci, apartinand ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.