A primit numele "Hero" si o medalie Un catel a alergat 80 de kilometri alaturi de Carmina Capitanu la ultramaratonul "Autism 24 h Marea Neagra" (galerie foto)

Vineri, 15 Mai 2020, ora 05:10
31 citiri
Dedicata ca nimeni alta miscarii si exercitiului fizic si sustinatoare declarata a cauzelor umanitare, Carmina Capitanu, din Mangalia, nu a ratat, alaturi de alti 149 de alergatori, nici ultramaratonul "Autism 24 h Marea Neagra", in care, in cea mai mare parte a distantei parcurse, a avut un coleg surpriza.

Pentru prima data in istoria competitiei, evenimentul nu s-a desfasurat pe plaja din statiunea Mamaia, ci in domiciliul fiecarui participant sau in apropierea locuintei, din cauza crizei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.