Actiune caritabila FC Farul, HC Farul si RCJ Farul "Sa facem un Craciun mai frumos pentru copiii nevoiasi!" (galerie foto)

Miercuri, 16 Decembrie 2015, ora 05:15
51 citiri
Fotbal Club Farul, Handbal Club Farul si Rugby Club Farul Constanta sunt implicate intr-o actiune caritabila, "Sa facem un Craciun mai frumos pentru copiii nevoiasi!", prin intermediul careia se strang haine, jucarii sau alimente pentru micutii care nu beneficiaza in familii de caldura sarbatorilor de iarna. Tot ce va fi strans va fi daruit copiilor pe 20 decembrie.

Pe pagina de Facebook "FC Farul Constanta 1920" s-a anuntat ca cei care vor sa se implice in aceasta actiune pot aduce produsele ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.