"Alaturi de o legenda!" Luptatorul constantean Radu Medeleanu se antreneaza sub indrumarea celebrului Daniel Ghita (galerie foto)

Luni, 06 Iulie 2020, ora 05:10
26 citiri
Reprezentant al AS Viitorul Fantanele, Radu Medeleanu a demarat o colaborare cu Daniel Ghita. Luptatorul constantean este impresionat de modul de lucru al campionului din kickboxing. In august, Radu Medeleanu va disputa un meci in Bulgaria si unul la gala OSS Fighters. Radu Medeleanu, luptatorul de la AS Viitorul Fantanele, din judetul Constanta, a decis sa faca un nou pas in cariera sa, demarand o colaborare cu celebrul campion din kickboxing Daniel Ghita. Acesta isi pune amprenta pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.