Antrenorul Marius Soare - "Ca intr-o familie" Reunire de final de an si pentru grupa 2011 de la FC Farul Constanta (galerie foto)

Luni, 24 Decembrie 2018, ora 05:12
101 citiri
Componentii grupei 2011 de la FC Farul Constanta (antrenor, Marius Soare) s-au reunit, ieri, la stadionul din strada Primaverii, pentru o mica festivitate de final de an.

Copiii au fost laudati ca s-au pregatit si au jucat bine la meciuri, au fost cuminti si l-au ascultat pe antrenor, fiind rasplatiti cu materiale sportive, pizza si suc. "Ne-am reunit ca intr-o familie. Mi-ar placea sa ne strangem asa de fiecare sarbatoare, in primul rand pentru copii, dar si pentru parinti", a declarat Marius ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.