"Aproape ca un mini muzeu" Ianis Zicu, antrenorul FC Farul Constanta, are o frumoasa colectie de trofee, amenajata acasa (galerie foto)

Marti, 24 Martie 2020, ora 05:10
38 citiri
Fostul fotbalist Ianis Zicu, in prezent antrenorul FC Farul Constanta, a avut o cariera de jucator imbogatita cu noua trofee cucerite la echipele la care a evoluat, dar si cu alte distinctii.

Constanteanul de 36 de ani si-a amenajat colectia de trofee acasa si a iesit un perimetru al amintirilor special. "Frumoasa colectie, Ianis!", "La care tricou tii cel mai mult?" sau "Foarte frumos organizate amintirile tale, aproape ca un mini-muzeu", au fost trei dintre reactiile prietenilor la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.