Calca pe urmele mamei! Sabrina Voinea, medaliata cu aur la Cupa Elvetiei

   

Sportivii de la CS Farul Constanta demonstreaza, in fiecare saptamana, ca au stofa de campioni. Ultima performanta ii apartine gimnastei Sabrina Alexia Maneca Voinea, fiica fostei mari campioane Camelia Voinea.
Sabrina Voinea a participat impreuna cu echipa Romaniei la Cupa Elvetiei Under 13, acolo unde micutele tricolore au urcat pe prima treapta a podiumului, reusind sa cucereasca medaliile de aur.

Sabrina Voinea, care este antrenata chiar de mama sa, a avut o evolutie incantatoare si a adus astfel cinste clubului de la malul marii. Ea nu a concurat doar in proba pe echipe, ci si la individual, acolo unde a fost foarte aproape sa cucereasca o noua medalie. S-a clasat, totusi, pe locul 4, obtinand astfel un rezultat foarte bun.

"O echipa frumoasa. Echipa noastra! Gimnastele si antrenorii - *Tara, tara, vrem campioane* - au motive de bucurie. Iar noi, alaturi de ei. Echipa Romaniei a castigat editia din acest an a Cupei Elvetiei Under 13, impunandu-se in fata Frantei, Germaniei si ...citeste toata stirea
Marti, 05 Noiembrie 2019, ora 05:04
Sursa: Cuget Liber

Cuget Liber
Cele mai citite stiri
ANAF a pus SECHESTRU pe APARTAMENTUL NEPOTULUI lui STRUTINSKY
Administratia Judeteana a Finantelor Publice Constanta - Serviciul Colectare Executare Silita ...
ATENEsIE! A inceput VANATOAREA pentru NEPLATA LOCURILOR de PARCARE
In urma unei hotarari de Consiliu Local din 31 iulie, a fost reintrodusa plata parcarilor in ...
Constanta Doliu la Scoala Militara de Maistri Militari a Fortelor Navale. Maiorul Alexandru Matesica s-a stins din viata la numai 38 de ani!
De la 1 martie a.c., militarul ocupa functia de comandant al batalionului de elevi, iar de la data ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor