Campioanele Simona Amanar si Camelia Potec au efectuat premierea la etapa de la Deva a Campionatului NatEional de Super Rally (galerie foto)

Joi, 27 August 2020, ora 00:00
183 citiri
Pe primul loc la Deva s-a clasat Dani Otil, umat pe podium de Jerome France si Costel Casuneanu. In cariera sa prodigioasa, Simona Amanar a obtinut sapte medalii la Jocurile Olimpice, zece medalii mondiale si cinci europene. Camelia Potec a avut o cariera in natatie de 20 de ani, interval in care a cucerit nenumarate titluri si a stabilit numeroase recorduri.
Deva a gazduit etapa inaugurala a sezonului 2020 al Campionatului National de Super Rally. Premierea a fost efectuata de fostele mari ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.