Ciclist la CS Euxin La doua zile dupa ce a implinit 70 de ani, Constantin Buzatu a alergat la Maratonul Nisipului (galerie foto + video)

Luni, 26 Martie 2018, ora 05:16
102 citiri
Peste 1.200 de iubitori ai miscarii, din tara si din strainatate, au participat, ieri, la editia a cincea a "Maratonului Nisipului" de la Mamaia, la cele patru probe competitive si la crosul Family Run.
Avand in vedere ca intrecerea internationala a celebrat implinirea a 100 de ani de la Marea Unire, alergatorii au purtat tricouri cu insemnele tricolorului si, tot in ton cu evenimentul istoric marcat, la competitie a fost prezent un mic grup de "soldati" (patru barbati si o femeie), de la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.