Concursul "Cupa Prieteniei" la scrima, organizat de Clubul Sportiv "Victoria Cumpana", si-a desemnat castigatorii (galerie foto)

Luni, 25 Februarie 2019, ora 05:12
72 citiri
Clubul Sportiv "Victoria Cumpana", in parteneriat cu Primaria Comunei Cumpana, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta si Asociatia Judeteana de Scrima, a organizat, sambata, 23 februarie, "Cupa Prieteniei" la scrima.

Evenimentul s-a desfasurat in cadrul salii de sport "Elena Frincu" din Cumpana si a fost destinat probei de sabie individual, masculin si feminin, la categoriile de varsta: U13, U11 si U9. Au participat sportivi legitimati la urmatoarele cluburi: CSTA Bucuresti, ACSS ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.