Constanta. Rares si Daria Bancila, frate si sora Cum se antreneaza acasa, in stilul Tae Chun Do, doi participanti la "Romanii au talent"

Miercuri, 15 Iulie 2020, ora 05:10
31 citiri
Rares si Daria Bancila sunt constiinciosi la pregatirea in artele martiale. Un grup de mici luptatori de la Scoala de Tae Chun Do de la Constanta si maestrul lor au impresionat la "Romanii au talent". Lazar Iordache spune ca toti copiii pe care ii pregateste sunt dornici sa invete si sa se antreneze.
Doi componenti ai Scolii de Tae Chun Do de la Constanta, condusa de Lazar Iordache, Rares si Daria Bancila (frate si sora), sunt foarte seriosi in tot ce fac la antrenamente. Ei nu neglijeaza ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.