Constanta. Sapte ani fara antrenorul emerit Stefan Aftenie "Ai lasat in inimile noastre un gol imens, care nu se va umple niciodata!"

Miercuri, 05 August 2020, ora 05:10
24 citiri
Stefan Aftenie a activat peste 30 de ani la CS Farul Constanta, avand o activitate prodigioasa. In amintirea marelui antrenor, la Constanta s-a pus in scena Memorialul "Stefan Aftenie". Reputatul tehnician a lasat in urma sa campioni, medalii stralucitoare si performante de varf.
S-au scurs sapte ani de la moartea antrenorului emerit de kaiac-canoe Stefan Aftenie, pe care familia si sportul constantean il plang in continuare. Tehnicianul care a activat peste 30 de ani la CS Farul Constanta, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.