Coronavirus. Promotia Urban Legend, apeluri la responsabilitate Luptatorul Madalin Pirvulescu - "Stam in casa azi, pentru a fi bine maine!" (galerie foto)

Vineri, 27 Martie 2020, ora 05:10
32 citiri
Urban Legend s-a alaturat si ea luptei impotriva coronavirusului, iar sportivii care evolueaza in promotia constanteana de sporturi de contact fac apeluri la responsabilitate si la respectarea stricta de catre oameni a indicatiilor autoritatilor.

Concluzia e unanima: cea mai buna metoda de a lupta contra raspandirii virusului e sa se ramana in casa. "Trebuie sa fim uniti si sa ne protejam pe noi si pe apropiatii nostri", a spus Mihai Isop, fondator al Urban Legends Fighting Championship. "Mi-a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.