Derby-ul de la handbal! HC Dobrogea Sud - Dinamo, luni, pe litoral "Speram sa se mobilizeze constantenii si sa fie sala plina!"

Luni, 03 Februarie 2020, ora 05:10
88 citiri
Luni, 3 februarie, un nou meci mare la Constanta! HC Dobrogea Sud - Dinamo, la handbal, vicecampioana din sezonul trecut primind vizita campioanei en-titre. Partida este gazduita de Sala Sporturilor, de la ora 18.25, in direct la TVR1.

Confruntarea conteaza pentru etapa a 16-a a sezonului regulat din Liga Nationala, Dinamo fiind liderul detasat al clasamentului, cu 39 de puncte in 14 partide sustinute (13 victorii si o infrangere). De cealalta parte, HC Dobrogea Sud a strans pana acum 24 de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.