Dumitru Mihailescu, fostul expert sportiv al CS Farul, ii lipseste sportului constantean "Un gand pios. Nu te uitam, Misule!"

Vineri, 14 August 2020, ora 05:10
39 citiri
Dumitru Mihailescu a slujit cu devotament peste 40 de ani CS Farul, fiind o persoana stimata si respectata. Fostul expert sportiv al clubului s-a stins din viata cu 20 de zile inainte de a iesi la pensie. Pe ultimul drum, cortegiul funerar a facut opriri si la sediul clubului, si la stadionul "Gheorghe Hagi".
Pe 12 august 2020, Dumitru Mihailescu, fostul expert sportiv al Clubului Sportiv Farul Constanta, un profesionist desavarsit, ar fi implinit 67 de ani. El s-a stins din viata pe 23 iulie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.