Dynamite Fighting Show Constanteanul Costin Mincu intra in turneul piramidal "Lupta Capitala". Duel cu "Mitraliera" in sferturi (galerie foto)

Joi, 20 August 2020, ora 05:10
45 citiri
Turneul piramidal "Lupta Capitala" se desfasoara pe 20 august, de la ora 20.00, in Bucuresti, la Arenele Romane. Fost practicant de karate kyokushin, Costin Mincu a facut tranzitia catre kickboxing in urma cu cinci ani. In palmaresul luptatoruui nascut in Constanta se gasesc si centurile Colosseum si World Kickboxing Federation.
Printre cei opt grei care intra iE,n editEia a opta a Dynamite Fighting Show pentru premiul de 10.000 de euro sEi centura lui Catalin Morosanu se numara si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.