Eric de Oliveira s-a intors la FC Viitorul. Ce record planuieste sa doboare "Avem sanse si la titlu, si la Cupa Romaniei" (galerie foto)

Luni, 14 Ianuarie 2019, ora 05:12
33 citiri
FC Viitorul l-a readus la echipa pe mijlocasul Eric de Oliveira (33 de ani), care a mai jucat la formatia de pe litoral in perioada iulie - decembrie 2017, marcand sapte goluri. Rafinatul jucator a dat culoare si consistenta atunci jocului Viitorului, astfel ca reinregimentarea sa e un castig cert pentru trupa lui Hagi.

Eric a semnat un contract valabil pentru un an si sase luni cu fosta campioana a Romaniei, dupa ce s-a despartit de Al-Markhiya, din Qatar. "Ma bucur foarte mult ca am avut o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.