FC Viitorul a debutat in Liga 1 40 de jucatori din academie Gica Hagi - "Talentul doar te pune pe scena. Abia apoi incepe adevarata competitie" (galerie foto)

Vineri, 19 Iunie 2020, ora 07:51
41 citiri
Darius Grosu a debutat la FC Viitorul si in Liga 1 la 18 ani FC Viitorul a inregistrat contra Chindiei primul esec din play-out Echipa lui Hagi a avut trei jucatori in echipa standard a etapei a treia In minutul 63 al partidei de la Ploiesti cu Chindia Targoviste, din etapa a patra a turneului play-out al Ligii 1, meci pe care l-a inceput cu zece nume noi in primul "11" fata de intalnirea precedent de campionat (2-1 la Ovidiu cu Poli Iasi), pentru FC Viitorul Constanta (dar si in Liga 1) a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.