Gica Hagi si Stere Halep au fost invitati speciali Turneul Armanilor de la Babadag si sarbatoarea de la Camena. La anul, ar putea veni si Galatasaray (galerie foto)

Marti, 06 August 2019, ora 05:11
84 citiri
Stadionul "Nelu Stanescu" din Babadag, judetul Tulcea, a gazduit o noua editie a Turneului Armanilor (intrecere de fotbal rezervata veteranilor), urmat de traditionala sarbatoare a satului Camena.

La stadionul din Babadag au fost prezente 12 echipe, opt dintre ele participand la un turneu, iar patru evoluand demonstrativ. Turneul a fost castigat de echipa din Brasov, urmata pe podium de Pitesti si Navodari. Au mai jucat formatiile din Urziceni, Babadag, Targoviste, dar si Sageata Stejaru si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.