HC Dobrogea Sud. George Buricea mai are un vis "Succesul post-retragere se construieste cu mult inainte de incheierea carierei"

Marti, 19 Mai 2020, ora 05:11
33 citiri
Narcisa Lecusanu i-a lansat o provocare si lui George Buricea, de la HC Dobrogea Sud Constanta. George Buricea s-a preocupat inca din timpul carierei de jucator de viitorul sau dupa retragerea de pe teren. Pe langa cariera de antrenor, George Buricea are in plan si infiintarea unei scoli de handbal. Provocat de fosta mare handbalista Narcisa Lecusanu sa-si spuna povestea "reconversiei profesionale", in cadrul challenge-ului "dual career", George Buricea, antrenor secund si jucator la echipa de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.