"Imi lipseste Wimbledon" Simona Halep, nostalgica dupa celebrul turneu de Mare Slem pe care l-a castigat in 2019 (galerie foto)

Vineri, 03 Iulie 2020, ora 05:10
32 citiri
Simona Halep a castigat Wimbledon 2019 invingand-o categoric in finala pe Serena Williams. Din pricina pandemiei de coronavirus, turneul londonez nu se va disputa in 2020. Pe 5 iulie, campioana din Constanta va sustine un meci demonstrativ la dublu mixt la Cluj.
Din pricina pandemiei de coronavirus, turneul de Mare Slem de la Wimbledon nu se va juca in acest an, astfel ca Simona Halep, campioana din 2019, nu si-a putut apara trofeul in acest an, trebuind sa astepte pentru aceasta sezonul viitor. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.