In timpul cursei, l-a asistat si Razvan Florea Paul Georgescu, primul roman care a inotat peste 100 de kilometri fara oprire (galerie foto)

Vineri, 21 August 2020, ora 05:10
28 citiri
Paul Georgescu a realizat aceasta performanta in Dunare, inotand intre Moldova Noua si Portile de Fier, traseu care a fost parcurs in 21 de ore si 42 de minute.
Paul Georgescu, campion mondial la inot in ape inghetate, a mai doborat un record, devenind primul roman care inoata peste 100 de kilometri in ape deschise fara oprire!
Bucuresteanul de 41 de ani a realizat aceasta performanta in Dunare, inotand intre Moldova Noua si Portile de Fier, traseu care a masurat 104,084 kilometri si care a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.