Judetul Constanta, redutabil la Taekwondo WTF CSC Mihail Kogalniceanu a cucerit Cupa Romaniei pentru a saptea oara la rand (galerie foto)

Miercuri, 09 Noiembrie 2016, ora 05:13
124 citiri
Cinci cluburi sportive din judetul Constanta au participat la Cupa Romaniei la Taekwondo WTF, obtinand rezultate frumoase.

Complexul Sportiv National "Sala Polivalenta" din Bucuresti a gazduit editia a 27-a a intrecerii, participand in jur de 600 de sportivi (copii, juniori mari si mici si seniori) de la 39 de cluburi din intreaga tara. De la Constanta au evoluat luptatori de la Clubul Sportiv Comunal Mihail Kogalniceanu, Asiart Harsova, CS Tae Keon Harsova, CS Marina Constanta si Dacia Mircea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.