Lansat de FC Viitorul in fotbalul mare Tudor Baluta - "Curaj pentru a va urma visul! Doriti-va mereu sa fiti cei mai buni!"

Marti, 12 Mai 2020, ora 05:12
36 citiri
Site-ul frf.ro a demarat, luni, 11 mai, o analiza complexa a Ligii Elitelor, intrecere fotbalistica juvenila interna, in care se face referire si la FC Viitorul, in conditiile in care clubul de pe litoral se numara printre protagonistele competitiei, triumfand de mai multe ori pana acum.

"Pe 27 august 2015, Federatia Romana de Fotbal lansa Liga Elitelor, un concept competitional menit sa stimuleze performanta in fotbalul juvenil si sa ofere fotbalistilor talentati aproape de trei ori mai multe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.