Liderii clasamentului Tomitanii, victorii pe linie si la turneul de la Constanta al intrecerii nationale de rugby in 10 Under-18

Duminica, 15 Aprilie 2018, ora 21:17
45 citiri
Stadionul "Mihai Naca" din Constanta a gazduit, astazi, turneul patru din intrecerea nationala de rugby in 10 rezervata categoriei de varsta de pana in 18 ani, zona Muntenia.

Lider in clasament inaintea turneului, echipa Tomitanii Constanta (antrenor, Cristian Cojocaru; manager, Razvan Bota) a castigat din nou toate partidele si se mentine, detasat, pe prima pozitie.

Rezultatele inregistrate de Tomitani au fost: 43-0 cu PCE Ilfov (gazdele au punctat din sapte eseuri si patru transformari), ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.