O poveste din tinerete Dupa liceu, Stelian Hasoti, viitor antrenor emerit de tenis de masa, a lucrat la Biblioteca Judeteana Constanta (galerie foto)

Miercuri, 29 Aprilie 2020, ora 05:10
52 citiri
Antrenorul emerit constantean Stelian Hasoti, unul dintre tehnicienii de marca ai tenisului de masa constantean, dar si romanesc, a avut o perioada de trei ani in care a activat la Biblioteca Judeteana Constanta!

Povestea a inceput in anul 1970, pe cand tanarul Stelian avea 19 ani si tocmai ce terminase liceul. A dat admitere la facultate, la Bucuresti, la Medicina (sectia Stomatologie), dar nu a intrat, astfel ca, in continuare, pana la viitorul examen de admitere, de anul urmator, a decis sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.