Romania infrunta Ungaria, deseara, in preliminariile EURO 2016

   

Nationala de fotbal a Romaniei disputa, astazi, meciul cu Ungaria, contand pentru preliminariile Campionatului European 2016. Partida va putea fi urmarita in direct pe TVR 1, de la ora 21.30. Jocul se va desfasura pe Groupama Arena din Budapesta.
Acesta este meciul cu numarul 658 pentru tricolori, dintre care 293 de victorii, 165 de remize si 199 de in-frangeri. In fata Ungariei, Romania este neinvinsa de noua meciuri (cinci victorii si patru remize).

Inainte de plecarea in Ungaria, in ca-drul unei conferinte de presa, selectionerul nationalei, Anghel Iordanescu, a dat de inteles ca echipa va merge sa castige si sa faca spectacol. De ase-menea, "Generalul" este increzator ca Romania va putea obtine calificarea la EURO.

"Nu mergem sa facem un joc de ciupeala, echipa nationala va merge sa joace fotbal", a spus Iordanescu, citat de site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal.

Pentru aceasta partida, selectionerul are la dispozitie un lot format din 25 de jucatori: portari: Ciprian ...citeste toata stirea
Vineri, 04 Septembrie 2015, ora 05:01
Sursa: Cuget Liber

Cuget Liber
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor