Rugbystii de la Tomitanii Constanta, in mijlocul copiilor de la Scoala Gimnaziala nr. 30 "Gheorghe Esiteica" (galerie foto + video)

Joi, 24 Octombrie 2019, ora 05:10
46 citiri
Sase rugbysti de la echipa de SuperLiga Tomitanii Constanta, alaturi de Cristian Cojocaru, presedinte si antrenor la clubul de pe litoral, au participat, ieri, la o actiune de promovare a rugby-ului si de initiere in sportul cu balonul oval, la Scoala Gimnaziala nr. 30 "Gheorghe Esiteica" din Constanta.

20 dintre rugbystii de la Tomitanii au participat ieri la o actiune "Curatam Constanta noastra", iar, in paralel, Johnny Sola, Florian Ciocoiu, Ionut Macoveanu, Kamil Sobota, Bogdan Neacsu si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.