Triatlonistul constantean Cristian Tranulea nu se desparte de bicicleta nici in somn. Campionul, intrebat - "Si prietena nu e geloasa?"

Miercuri, 06 Mai 2020, ora 05:10
25 citiri
Pasiunea tanarului triatlonist constantean Cristian Tranulea pentru sport si pentru materialele sportive care-l slujesc cu credinta in timpul curselor a depasit cu mult spatiul de concurs si de antrenament.

Sportivul de 19 ani, legitimat la CSA Steaua Bucuresti, le rezerva acestora un loc si un rol aparte. De pilda, Cristian a postat pe Facebook, in gluma, cu mesajul "Noapte buna!", o imagine din camera sa, in care, in pat, alaturi de el, se odihneste... bicicleta de concurs! Comentariile ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.