Valentin Negrea, arbitru de baschet si cadru universitar la "Ovidius", este cel care a murit in accidentul produs intre Ovidiu si Mihail Kogalniceanu

Joi, 12 Septembrie 2019, ora 17:10
114 citiri
Un accident rutier a avut loc astazi, pe DN 2 A, in afara localitatii Ovidiu, din directia Ovidiu catre Mihail Kogalniceanu, iar cel care se afla la volan, un barbat de 43 de ani, a murit.

Victima este constanteanul Valentin Negrea, arbitru de baschet si cadru didactic la Facultatea de Educatie Fizica si Sport a Universitatii "Ovidius" din Constanta.

Printre cei care au trimis mesaje de condoleante se numara si Elena Frincu, fost director al DJST Constanta, Ilie Floroiu si colectivul CS Farul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.