Ziua in care Arpad Tordai, la numai 15 ani, a aparat trei lovituri de pedeapsa, iar FC Viitorul a invins Dinamo si a mers in semifinale (galerie foto + video)

Luni, 11 Mai 2020, ora 05:10
30 citiri
In urma cu opt ani, in mai 2012, FC Viitorul Under-17, generatia 1995/1996, invingea Dinamo U-17 si se califica in semifinalele Campionatului National. Echipa de pe litoral se impunea la loviturile de departajare, unde eroul partidei a fost Arpad Tordai.

Formatia de pe litoral era la un singur pas, meciul cu Dinamo, de accederea in careul de asi al competitiei. "Dupa 5-2 cu Noua Generatie Iasi si 6-0 cu Petrolul Ploiesti, FC Viitorul U17 avea nevoie sa treaca de Dinamo U17 in ultimul joc de la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.