Legea nu e pentru toti: Un angajat al primariei din Targu Jiu si-a facut poze de nunta la Masa Tacerii, de fata cu politistii

Marti, 01 August 2017, ora 11:39
7686 citiri
Legea nu e pentru toti: Un angajat al primariei din Targu Jiu si-a facut poze de nunta la Masa Tacerii, de fata cu politistii
Foto: captura Digi 24

Un angajat al primariei din Targu Jiu s-a casatorit saptamana trecuta si a vrut sa imortalizeze acest moment special pozandu-se cu sotia sa asezati pe scaunele de la Masa Tacerii.

Imaginea a ajuns virala pe Internet, iar printre cei care au apreciat fotografia a fost chiar secretarul primariei, adica cel care si-a dat semnatura pe noile reguli, care interzic astfel de poze, conform Digi 24.

"O sa incep prin a-mi cere scuze fata de colegi, fata de lume care considera ca am deranjat prin a-mi face poze", a declarat Radu Trusca, sef Serviciu Gestionare Situatii de Urgenta Securitatea Muncii si Administrativ, cel care s-a fotografiat la Masa Tacerii. Angajatul primariei si sotia sa au fost sanctionati cu cate 500 de lei dupa viralizarea fotografiei.

Radu Trusca a precizat ca era coplesit de emotii si a urmat instructiunile fotografului. Mai mult, el a spus ca de fata erau si politistii locali care "au fost cu foarte mult bun-simt".

Conform hotararii de consiliu local, cei care ating operele lui Brancusi - Masa Tacerii, Aleea Scaunelor, Poarta Sarutului si Coloana Infinitului - pot fi amendati cu pana la 2.500 de lei. A fost luata aceasta masura dupa ce Coloana Infinitului a fost vandalizata de mai multe ori.

De la intrarea in vigoare a regulilor, 25 de persoane au fost sanctionate cu peste 9.000 de lei.

Citeste si 3 turisti au fost amendati pentru ca s-au plimbat cu bicicleta sau catelul pe langa operele lui Brancusi

#angajat primarie opera Brancusi, #poze Masa Tacerii Brancusi, #poze Masa Tacerii , #Targu Jiu
Comentarii
Poza Marean1967
Marean1967
rank 5
Pai nu sunt cei din primarie sefii Politiei Locale?
Poza Flying_Dutchman
Flying_Dutchman
rank 1