Ziare.com
Home > Personalitati > Constantin Bucur
Constantin Bucur
Confesiunile unui patron retras din fotbal - Interviu

Joi, 07 Februarie 2013, ora 13:15

Confesiunile unui patron retras din fotbal - Interviu

Constantin Bucur / stiri Constantin Bucur

A stat in fotbal doar doi ani, insa considera intrarea in fenomen drept cea mai mare greseala din viata sa. S-a rupt total de lumea fotbalului dupa retragere, insa, dupa o pauza de patru ani, a acceptat sa vorbeasca pentru Ziare.com despre viata in si in afara Ligii 1. Omul de afaceri Constantin Bucur, fost patron al clubului Gloria Buzau, a declarat ca intrarea in fotbal a fost cea mai mare greseala pe care a comis-o. Constantin Bucur a fost patron la Buzau intre 2007 si 2009, perioada in care echipa a fost suspectata ca ar fi satelitul Stelei. In interviul acordat pentru Ziare.com, Bucur neaga legaturile cu Steaua, spune ca a fost pacalit de apropiati si exclude o revenire in fotbal. Ce mai faceti, domnule Bucur? De cativa ani nu se mai stie nimic de dumneavoastra in lumea fotbalului... M-am retras din fotbal si nu mai vreau sa am legatura cu fenomenul. Acum ma ocup de afaceri, ma lupt cu criza. Regret ca am intrat ...

2 comentarii

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Constantin Bucur, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Constantin Bucur
Constantin Bucur
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Constantin Bucur, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor