Constantin Dudu Ionescu: La proteste, Jadarmeria a fost relativ civilizata
Constantin Dudu Ionescu / stiri Constantin Dudu Ionescu
Fostul ministru de Interne, Constantin Dudu Ionescu, a declarat ca pe tot parcursul demonstratiilor ce au avut loc in ultimele zile, Jandarmeria a functionat relativ civilizat. "Ceea ce se intampla este mult prea serios pentru a ne duce pe o discutie care tine doar de acesti marginali (protestatarii violenti - n.r.) si de modul in care mai ...

Despre Constantin Dudu Ionescu

Constantin Dudu Ionescu s-a nascut pe 21 mai 1956, in Bucuresti. Este casatorit si are un copil. Este licentiat al Facultatii de Aeronave din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti. Si-a inceput cariera ca inginer si a fost cercetator la Centrul de Motoare de Aviatie Bucuresti.

A fost secretar-adjunct al PNTCD si deputat in 1992 si 1996, iar dupa esecul alegerilor din 2000 a trecut la PUR si apoi la Partidul Democrat. S-a facut remarcat prin propunerea amnistiei pentru militari si ofiteri care nu au comis fapte cu raspundere penala la Revolutia din decembrie 1989.

Link-uri utile:

Constantin Dudu Ionescu
Constantin Dudu Ionescu

Data nasterii: 21 mai 1956

Cariera:  inginer, om politic

Evenimente importante:  asociatiile de revolutionari cer destituirea sa din functia de ministru de Interne

Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Constantin Dudu Ionescu, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.