Ziare.com

A inceput recursul in cazul arestarii lui Constantin Nicolescu (Video)

Miercuri, 02 Februarie 2011, ora 12:39

   

A inceput recursul in cazul arestarii lui Constantin Nicolescu (Video)
Curtea de Apel Pitesti a inceput, miercuri, judecarea recursul formulat de aparatorii presedintelui Consiliului Judetean (CJ) Arges, Constantin Nicolescu, fata de masura arestarii preventive dispusa de Tribunalul Arges.

Procesul a inceput la ora 12.00, la Completul penal semiurgent din cadrul Sectiei penale si pentru cauze cu minori si de familie.

Recursul se judeca in absenta lui Constantin Nicolescu, acesta fiind reprezentat doar de avocati, intrucat este internat la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca din Bucuresti, unde a fost supus unei interventii chirurgicale.

Atat avocatii, cat si membrii familiei lui Constantin Nicolescu au evitat sa faca declaratii inainte de inceperea procesului.

Tribunalul Arges a dispus, pe 27 ianuarie, arestarea preventiva pentru 29 de zile a presedintelui CJ Arges, Constantin Nicolescu, retinut in ziua precedenta de procurorii Serviciului Teritorial Pitesti al Directiei Nationale Anticoruptie.

La scurt timp dupa aflarea sentintei, lui Nicolescu i s-a facut rau si a fost transportat cu ambulanta la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti, de unde a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca. Pacientul, care, potrivit medicilor, suferise un atac cerebral ischemic si avea probleme cardiace mai vechi, a fost supus unei interventii chirurgicale pe cord, medicii urmarind in continuare evolutia cerebrala.

Constantin Nicolescu este cercetat de procurorii anticoruptie pentru "folosirea sau prezentarea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete, avand ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunitatilor Europene sau din bugetele administrate de acestea ori in numele lor, cu consecinte deosebit de grave, in forma continuata", precum si pentru fals intelectual si uz de fals, in legatura directa cu infractiunea impotriva intereselor financiare ale Comunitatilor Europene.

De asemenea, el este acuzat de luare de mita in forma continuata si instigare la abuz in serviciu contra intereselor publice.


Sursa: AGERPRES

Articol citit de 1777 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
6 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

CITEVA INTREBARI.

CUM A FOST SI ESTE POSIBIL IN ROMANIA, CA MII SI MII DE FOSTI COMUNISTI SI SECURISTI, CU TOTII NISTE FOSTI AMARITI SI SARANTOCI, VENITI DE PRIN TOATE COCLAURELE, SATELOR SI COMUNELOR ROMANESTI, IN DECURS DE 21 DE ANI, IN TIMPUL ASA ZISEI DEMOCRATII, SA AJUNGA SI SA POSEDE IMENSE AVERI SI MULTE SI MARI CONTURI DE BANI IN VALUTA, CIT SI MONEDA NATIONALA PRIN BANCILE ROMANESTI SI STRAINE? CUM DE A AJUNS ACEST INDIVID NICOLESCU CONSTANTIN, FOST TARAN SARAC LIPIT PAMINTULUI, BOGAT PUTRED SI DETINATOR DE PROPRIETATI INTINSE, CONTURI MARI DE BANI IN BANCA, BUSINESS-URI PERSONALE SI DEVENID "VECINUL" APROAPE AL FIECARUI CETATEAN DIN JUDETUL ARGES? INTREBAREA ESTE; CUM SI DECE A FOST LASAT SA FURE CA LA DRUMUL MARE, ATITA AMAR DE VREME? NIMENI DIN OFICIALITATILE DIN ROMANIA NU SAU SEZIZAT, CHIAR NIMENI NU A VAZUT CE FACE ACEST NESATUL? ORI DACA FURAU TOTI POTENTATII TARII, SE FACEAU CA NU VAD SI-L TOLERAU CONTINUU PE ACEST HULPAV NICOLESCU CONSTANTIN. PE DEASUPRA, NICOLESCU CONSTANTIN A MAI FOST SI COCOTAT ANI SI ANI DEARINDUL PE FUNCTII IMPORTANTE DE CONDUCERE, DE UNDE ACEST INDIVID NICOLESCU CONSTANTIN S-A INFRUPTAT FARA MASURA, EL IMPREUNA CU TOATA FAMILIA SI SLEAHTA LUI DE APROPIATI, DIN "CASCAVALUL ROMANIA". CUM DE SUNT ASA DE MULTI MILIONARI IN ROMANIA, CIND VREME DE 50 DE ANI A DOMINAT COMUNISMUL IN ACEASTA TARA, SI NUMENI NU AVEA NIMIC? INSEAMNA CA TOTI POLITICIENII CARE ASTAZI AU DEVENIT BOGATI, AU FURAT LA FEL PRECUM INDIVIDUL DE NICOLESCU CONSTANTIN, LA DRUMUL MARE, LASIND TARA SARACA SI IN INPOSIBILITATE DE DE ASI PRIMII ROMANII PENSIILE SI SALARIILE. CU TOTII ACESTI INDIVIZI AR TREBUI SA AIBA ACEIASI SOARTA CA A INDIVIDULUI NICOLESCU CONSTANTIN. LA PUSCARIE CU EI PE VIATA!

 

 

Sa fie sanatos

si sa plateasca consumatia.Atat.

 

 

eliberati-l! e nevinovat ca si becali, SOV, Patriciu, Bombonel, Ridzi, Tiriac jr si multi alti calai ai economiei romanesti!

justitia=ZERO

 

 

Acum e momentul sa aflam daca...

PSDPCPNL a reusit sa intimideze justitia.

 

 

Cum oare e posibil ca justitia sa aresteze numai...

... persoane nevinovate? Si toti, dar absolut toti, victime politice.

 

 

Justitia sa-si faca datoria!

...

 

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor