Nicolescu: DNA vrea sa ma discrediteze pe plan local, national si international

Miercuri, 18 Mai 2011, ora 19:46
1409 citiri
Nicolescu: DNA vrea sa ma discrediteze pe plan local, national si international
Foto: Arhiva

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Arges, Constantin Nicolescu, considera ca dosarul in care a fost trimis in judecata, miercuri, de Directia Nationala Anticoruptie (DNA), este unul "eminamente politic", avand ca rol discreditarea sa.

"In primul rand, nu cred ca mai are cineva vreo indoiala ca ne aflam in fata unui dosar eminamente politic. Un dosar fabricat de la cap la coada la comanda politica, avand ca unic scop sa-l discrediteze, pe plan local, national si international, pe omul politic Constantin Nicolescu. Scopul este acela de a schimba in mod abuziv votul si mandatul pe care argesenii l-au acordat unui om si unei echipe politice si de a trece destinele judetului in alte maini, care nu au nimic in comun cu Argesul si cu argesenii", se arata intr-un comunicat semnat de presedintele CJ Arges.

Constantin Nicolescu afirma ca, in exercitarea functiei de presedinte al CJ Arges, nu a actionat niciodata pentru a obtine foloase personale si nu a adus niciun fel de prejudicii comunitatii.

"Provin dintr-o familie numeroasa, cu 11 frati, nu am obtinut nimic in viata cu usurinta, ci cu mult efort si am invatat, inca din copilarie, respectul fata de semeni si pretuirea muncii", se arata in comunicat.

Presedintele CJ Arges mai mentioneaza ca nu a actionat niciodata "dupa bunul plac", ci doar a dus la indeplinire hotarari adoptate de cei 37 de consilieri judeteni "de toate culorile politice". De asemenea, Nicolescu precizeaza ca doar a coordonat activitatea consiliilor locale, "respectand principiul autonomiei locale si evitand amestecul de orice fel in chestiunile de ordin intern".

Procurorii Serviciului Teritorial Pitesti al DNA au dispus, miercuri, trimiterea in judecata a presedintelui Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, pentru mai multe fapte de coruptie si fraudare de fonduri europene.

Quarterly Report - Editia 4

Marcel Ciolacu a ajuns în Turcia. Ce speră să obțină în urma vizitei VIDEO
Marcel Ciolacu a ajuns în Turcia. Ce speră să obțină în urma vizitei VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a fost primit luni, 20 mai, pe Aeroportul Internaţional Esenboga, de reprezentanţi ai autorităţilor din Ankara. El face o vizită oficială în Turcia, la invitaţia...
Clotilde Armand, încrezătoare în victoria „categorică” la Sectorul 1: ”Oamenii nu-și doresc un primar care a activat în SRI”
Clotilde Armand, încrezătoare în victoria „categorică” la Sectorul 1: ”Oamenii nu-și doresc un primar care a activat în SRI”
Clotilde Armand, primărița Sectorului 1, a fost invitata ultimei ediții a rubricii „Cu fața la alegători”, unde a vorbit despre proiectele realizate în mandatul său, despre...
#Constantin Nicolescu dosar, #Constantin Nicolescu Arges judecata, #Constantin Nicolescu proces , #arestat