Nicolescu de la CJ Arges s-a dus cu medicul la DNA (Video)

Marti, 25 Septembrie 2012, ora 09:58
2247 citiri

Presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, s-a prezentat, marti dimineata, la DNA Pitesti, la o saptamana dupa ce a fost externat de la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala.

Constantin Nicolescu a ajuns la DNA in jurul orei 9.00, fiind insotit de avocati, dar si de un medic din cadrul Spitalului Judetean Arges. La intrarea in sediul DNA, presedintele CJ Arges a spus ca probabil procurorii l-au chemat sa semneze actele pe care nu a reusit sa le semneze in urma cu doua saptamani, atunci cand i s-a facut rau in timpul audierilor.

"Sunt in convalescenta si sper sa termin tratamentul. Probabil m-au chemat azi aici sa semnez actele pe care nu am apucat sa le semnez data trecuta. Eu am crezut ca sunt calm si pot sa primesc niste vesti", a spus Nicolescu.

Intrebat daca se gandeste sa se retraga de la conducerea Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu a replicat: "in niciun caz".

In data de 11 septembrie, presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, a mers la DNA Pitesti pentru a-i fi prezentate invinuirile. La scurt timp, acestuia i s-a facut rau, fiind scos pe o targa din sediul DNA.

Presedintele CJ Arges a fost dus cu ambulanta la Spitalul Judetean din Pitesti, iar medicii au afirmat ca acesta a fost diagnosticat cu "sindrom coronarian acut". In cursul aceleiasi zile, Nicolescu a fost transferat la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, fiind internat la Sectia de Terapie Intensiva coronarieni. El a fost externat din Spitalul de Urgenta Floreasca saptamana trecuta.

Presedintele CJ Arges, Constantin Nicolescu, scos pe targa de la DNA

DNA a anuntat, in urma cu doua saptamani, ca procurorii din Pitesti au inceput urmarirea penala fata de presedintele CJ Arges, Constantin Nicolescu, acuzat de luare de mita, abuz in serviciu, fals intelectual si folosire de documente false pentru obtinerea pe nedrept de fonduri europene. Nicolescu este urmarit penal, alaturi de alte 11 persoane, pentru fraude cu fonduri PHARE de peste 1,2 milioane de euro, in cazul constructiei podului de la Cateasca.

Quarterly Report - Editia 4

Alegerile din 9 iunie nu vor fi afectate de atacuri cibernetice. Șeful AEP se laudă cu "programele antivirus cele mai eficiente"
Alegerile din 9 iunie nu vor fi afectate de atacuri cibernetice. Șeful AEP se laudă cu "programele antivirus cele mai eficiente"
Autoritatea Electorală Permanentă este pregătită pentru a face față atacurilor cibernetice din 9 iunie, când românii votează pentru aleșii locali, dar și pentru europarlamentarii care...
Parlamentarii le-au pus gând rău vecinilor agresivi. A fost adoptată modificarea Codului Penal privind instituirea ordinului de restricţie
Parlamentarii le-au pus gând rău vecinilor agresivi. A fost adoptată modificarea Codului Penal privind instituirea ordinului de restricţie
Alfred Simonis, preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, a anunţat marți, 28 mai, că a fost adoptată modificarea Codului Penal privind instituirea ordinului de restricţie faţă de cei...
#Nicolescu DNA medic, #Nicolescu DNA spital, #Nicolescu presedinte CJ Arges DNA , #DNA