Noi audieri in dosarul de coruptie al deputatului Mircea Draghici, DNA i-a audiat pe juristii si secretarii primariilor vizate in "Afacerea Consultanta"

Vineri, 14 Noiembrie 2014, ora 00:59
640 citiri
Dosarul "Consultantei", in care personajele principale sunt deputatul PSD Mircea Draghici (foto) si fostul presedinte al CJ, Constantin Nicolescu, a intrat din nou in atentia anchetatorilor de la DNA Pitesti. Dupa ce, in primavara, a avut loc audierea a zeci de primari si fosti primari pusi sub invinuire, in aceasta saptamana sunt audiati directorii economici si juristii primariilor din Arges implicate in acest dosar. Printre cei prezenti, luni 10 noiembrie, la DNA Pitesti a fost si jurista ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.