Nicolescu iese marti din spital. Va fi dus la DNA?

Marti, 18 Septembrie 2012, ora 12:24
2052 citiri
Nicolescu iese marti din spital. Va fi dus la DNA?

Presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, va fi externat, marti dupa-amiaza, de la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, starea acestuia fiind buna, a declarat purtatorul de cuvant al unitatii sanitare, Bogdan Oprita.

"Starea pacientului este buna, va fi externat marti dupa-amiaza", a spus medicul Bogdan Oprita.

Constantin Nicolescu, caruia i s-a facut rau in 11 septembrie, dupa ce procurorii anticoruptie l-au convocat pentru o audiere, a fost transferat in aceeasi zi de la Spitalul Judetean din Pitesti la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala.

Presedintele CJ Arges, Constantin Nicolescu, scos pe targa de la DNA (Video)

Presedintele Consiliului Judetean Arges a fost diagnosticat cu sindrom coronarian acut, fiind internat la Sectia de Terapie Intensiva coronarieni, intrucat nu a fost necesara o interventie chirurgicala, spunea atunci purtatorul de cuvant al Spitalului Floreasca.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean din Pitesti, Marius Pascu, a declarat ca starea lui Nicolescu este stabila, iar decizia de transfer la Spitalul Floreasca din Capitala a fost luata pentru ca acesta sa poata beneficia de investigatii suplimentare, intrucat la unitatea pitesteana nu se pot face anumite analize.

Constantin Nicolescu a ajuns, in 11 septembrie, in jurul orei 9.00, la DNA Pitesti, fiind citat de procurori pentru a-i fi prezentate invinuirile intr-un nou dosar privind fraude cu fonduri europene. Dupa aproximativ 30 de minute, la DNA Pitesti a fost solicitata o ambulanta, iar la scurt timp echipajul medical l-a scos pe Nicolescu din sediul DNA pe o targa, presedintele CJ Arges fiind dus la Spitalul Judetean din Pitesti si dupa cateva ore transferat la Spitalul Floreasca.

USL-isti argeseni, despre cazul Nicolescu: Dosarele duc si in alte directii

Procurorii DNA au inceput urmarirea penala impotriva lui Constantin Nicolescu si a altor 11 persoane, pentru fraude cu fonduri Phare de peste 1,2 milioane de euro, in cazul constructiei podului de la Cateasca.

In 18 mai, presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, a fost trimis in judecata intr-un alt dosar, de catre procurorii DNA, care il acuza ca a luat fonduri Phare de aproape 900.000 de euro pentru patru unitati de invatamant, in baza unor acte false.

In acest caz, in 26 ianuarie 2011, procurorii anticoruptie l-au retinut pe Constantin Nicolescu pentru 24 de ore. In ziua urmatoare, Tribunalul Arges a admis propunerea procurorilor si a dispus arestarea preventiva pentru 29 de zile. Imediat dupa anuntarea deciziei de arestare, lui Nicolescu i s-a facut rau la Tribunalul Arges.

Nicolescu a fost transportat atunci cu ambulanta la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti, dupa care a fost transferat la Spitalul Floreasca din Bucuresti, unde a fost supus unei interventii chirurgicale pe cord deschis.

Constantin Nicolescu este lider al PSD Arges, iar la alegerile din 10 iunie a castigat al treilea mandat la sefia Consiliului Judetean.

Quarterly Report - Editia 4

Noi reguli privind exproprierile. Vor fi posibile și dacă scopul ține de "interes strategic" pentru "industria națională de apărare"
Noi reguli privind exproprierile. Vor fi posibile și dacă scopul ține de "interes strategic" pentru "industria națională de apărare"
Guvernul a aprobat joi, 30 mai, o ordonanță de urgență care prevede că Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului poate iniţia şi desfăşura proceduri de expropriere pentru...
Sute de candidaţi la alegerile europarlamentare din iunie, verificați dacă au colaborat cu Securitatea. Concluziile CNAS
Sute de candidaţi la alegerile europarlamentare din iunie, verificați dacă au colaborat cu Securitatea. Concluziile CNAS
214 candidaţi la alegerile europarlamentare au fost verificați de Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii și în cazul lor au fost emise adeverinţe că nu au colaborat cu...
#Constantin Nicolescu externat spital, #presedinte CJ Arges externat, #Nicolescu externat Spital Floreasca , #spital
Comentarii
Poza OSIRIS
OSIRIS
rank 5
Nu! Direct la JILAVA! Să manance halva!