Presedintele CJ Arges, Constantin Nicolescu, a fost externat

Miercuri, 23 Februarie 2011, ora 13:28
2236 citiri
Presedintele CJ Arges, Constantin Nicolescu, a fost externat
Foto: Arhiva

Presedintele Consiliului Judetean Arges Constantin Nicolescu a fost externat dupa operatia pe cord suferita imediat dupa arestarea sa, la finalul lui ianuarie. Revenirea sa la serviciu este asteptata cu nerabdare de toti angajatii, dar Nicolescu va avea nevoie de o perioada de recuperare.

Conform jurnalistilor de la epitesti.ro, presedintele Consiliului Judetean Arges a sosit acasa inca din acest weekend.

Vicepresedintele CJ Arges Florin Tecau afirma ca revenirea lui Constantin Nicolescu la Consiliul Judetean este asteptata de toti angajatii. "Asteptam sa se intoarca printre noi, la CJ. Medicii stiu cel mai bine in ce situatie se afla. Cred ca perioada de recuperare va dura mai mult decat sustin unii. Nu cred ca cineva se poate recupera asa de repede dupa o astfel de operatie", a afirmat Tecau citat de proarges.ro.

Tribunalul Arges a dispus pe 27 ianuarie arestarea preventiva pentru 29 de zile a lui Constantin Nicolescu, dupa o zi de la retinerea sa de catre Serviciul Teritorial Pitesti al Directiei Nationale Anticoruptie, sub acuzatia de luare de mita si instigare la abuz de serviciu contra intereselor publice. De asemenea, presedintele CJ Arges este cercetat pentru folosirea sau prezentarea de documente false, inexacte sau incomplete si obtinerea pe nedrept de fonduri de la bugetul general al Comunitatilor Europene.

La aflarea sentintei, lui Nicolescu i s-a facut rau in sala de judecata si a fost trimis la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, unde pe 30 ianuarie a suferit o interventie chirurgicala care a durat aproape sapte ore, fiindu-i facute patru by-pass-uri coronariene.

Constantin Nicolescu a fost extubat

Decizia instantei argesene a nemultumit profund conducerea PSD, care, in frunte cu liderul Victor Ponta, a sustinut ca decizia este una politica, data la presiunea actualei Puteri. Mai mult, PSD a organizat in toata tara manifestari de sustinere a liderului PSD Arges, una dintre cele mai impresionante actiuni avand loc chiar la Pitesti, unde lideri de marca precum Victor Ponta, Adrian Nastase, Adrian Severin, Ecaterina Andronescu, Marian Vanghelie sau Viorel Hrebenciuc au tinut discursuri in care si-au exprimat nemultumirea fata de arestarea colegului lor.

Liderii PSD fac scut in jurul lui Nicolescu - Vanghelie asteapta sa fie si el saltat de mascati

Pe 2 februarie magistratii au admis recursul depus de Nicolescu si au decis ca acesta poate fi judecat in continuare in stare de libertate.

Quarterly Report - Editia 4

Noi reguli privind exproprierile. Vor fi posibile și dacă scopul ține de "interes strategic" pentru "industria națională de apărare"
Noi reguli privind exproprierile. Vor fi posibile și dacă scopul ține de "interes strategic" pentru "industria națională de apărare"
Guvernul a aprobat joi, 30 mai, o ordonanță de urgență care prevede că Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului poate iniţia şi desfăşura proceduri de expropriere pentru...
Sute de candidaţi la alegerile europarlamentare din iunie, verificați dacă au colaborat cu Securitatea. Concluziile CNAS
Sute de candidaţi la alegerile europarlamentare din iunie, verificați dacă au colaborat cu Securitatea. Concluziile CNAS
214 candidaţi la alegerile europarlamentare au fost verificați de Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii și în cazul lor au fost emise adeverinţe că nu au colaborat cu...
#Constantin Nicolescu externat, #presedinte CJ Arges arestat, #Nicolescu Arges arestat , #spital
Comentarii
Poza parerea
parerea
rank 5
FOARTE BINE! ACUM POATE SA-SI SUSTINA "NEVINOVATIA"!