Constantin Nicolescu, chemat la DNA Pitesti

Marti, 22 Martie 2011, ora 13:23
2521 citiri
Constantin Nicolescu, chemat la DNA Pitesti

Constantin Nicolescu, presedintele Consiliului Judetean Arges, a fost prezent marti la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, serviciul teritorial Pitesti.

Presedintele CJ Arges trebuia sa se prezinte luni la DNA, dar a invocat motive medicale, sustinand ca a fost nevoit sa isi faca o serie de analize, informeaza Antena 3.

Dupa mai putin de o jumatate de ora, Constantin Nicolescu a plecat, impreuna cu fratele sau, fara sa comenteze in legatura cu acuzele aduse de procurori.

Cat priveste acuzele aduse de ANI, Constantin Nicolescu a declarat ca "Oamenii isi fac datoria", potrivit ProArges.

Intrebat cand se va intoarce la munca, presedintele CJ Arges a precizat ca va reveni atunci cand ii va permite starea de santate.

Agentia Nationala de Integritate a sesizat Directia Nationala Anticoruptie in cazul presedintelui Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, care este acuzat de conflict de interese, fals in declaratii si coruptie.

Potrivit ANI, avocatul lui Nicolescu a luat act de verificarile desfasurate, iar evaluarea averii a fost extinsa si asupra averii sotiei lui Nicolescu, doamna Nicolescu Viorica, precum si a fiicei (Nicolescu Ana-Maria) si fiului (Nicolescu Liviu-Costin).

ANI constata existenta unui conflict de interese dupa ce Nicolescu a aprobat 14 contracte, in calitatea de presedinte al Consiliului Judetean Arges, unor firme in care este actionar majoritar.

Efectul Nicolescu: Sanatatea arestatilor preventiv, verificata de o comisie de experti

ANI sesizeaza DNA in cazul lui Constantin Nicolescu, presedintele CJ Arges

Presedintele CJ Arges a fost arestat la sfarsitul lunii ianuarie, preventiv, pentru 29 de zile. Nicolescu a lesinat la aflarea verdictului si a fost internat.

Cazul Nicolescu a provocat o reactie acerba din partea PSD, care a acuzat abuzuri ale procurorilor DNA si o campanie a PD-L impotriva membrilor Opozitiei, condusa de Traian Basescu.

Presedintele CJ Arges a fost arestat. Nicolescu a facut atac de cord

Nicolescu a accesat pe 8 iunie 2006 fonduri prin programul PHARE in valoare de 880.000 euro, pentru reabilitarea si reconstructia a patru scoli din judetul Arges. Consiliul Judetean a motivat reabilitarea ca o necesitate in urma inundatiilor din anul 2005 care au afectat cele patru institutii de invatamant, insa ulterior DNA a aratat ca in cererea de finantare era trecut un document care nu exista in realitatea.

Potrivit DNA, contractele au fost derulate in perioada 2006-2008, toate lucrarile de reabilitare fiind realizate de o singura firma, care a incasat integral sumele aferente atat pentru lucrari executate, cat si pentru lucrari neexecutate, iar acea firma se afla in relatii contractuale si in raporturi juridice cu familia lui Nicolescu.

Quarterly Report - Editia 4

Marcel Ciolacu a ajuns în Turcia. Ce speră să obțină în urma vizitei VIDEO
Marcel Ciolacu a ajuns în Turcia. Ce speră să obțină în urma vizitei VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a fost primit luni, 20 mai, pe Aeroportul Internaţional Esenboga, de reprezentanţi ai autorităţilor din Ankara. El face o vizită oficială în Turcia, la invitaţia...
Clotilde Armand, încrezătoare în victoria „categorică” la Sectorul 1: ”Oamenii nu-și doresc un primar care a activat în SRI”
Clotilde Armand, încrezătoare în victoria „categorică” la Sectorul 1: ”Oamenii nu-și doresc un primar care a activat în SRI”
Clotilde Armand, primărița Sectorului 1, a fost invitata ultimei ediții a rubricii „Cu fața la alegători”, unde a vorbit despre proiectele realizate în mandatul său, despre...
#Constantin Nicolescu, #nicolescu dna, #Nicolescu coruptie Arges , #stiri Constantin Nicolescu