Nita (PSD): Subiectul modificarii protocolului USL nu este inchis

Luni, 27 Mai 2013, ora 11:27
915 citiri
Nita (PSD): Subiectul modificarii protocolului USL nu este inchis

"Subiectul modificarii protocolului USL nu este inchis", sustine vicepresedintele PSD, Constantin Nita. El da de inteles ca doua treimi din documentul actual reprezinta clauze depasite. Nita sustine ca "tensiunile sunt mai mult in plan local decat in plan national".

Constantin Nita precizeaza, la RFI Romania, ca PSD nu va renunta la dorinta de a modifica protocolul USL: "Protocolul, dupa opinia noastra si asa cum spunea presedintele partidului, trebuie modificat.

Daca ne uitam in protocolul existent, in momentul de fata, doua treimi din acesta reprezinta modul in care trebuie sa castigam alegerile si modul cum gestionam lucrul acesta, cum preluam puterea.

In aceasta situatie, va trebui sa ne gandim acum cum gestionam puterea impreuna cu liberalii si aici sigur intervin alte clauze si alt mod de lucru. De aceea, credem noi ca este nevoie de modificarea acestui protocol. Eu sunt convins ca si colegii nostri liberali vor fi de acord pana la urma cu acest lucru".

Liderul social-democrat declara ca subiectul nu este inchis: "Nu cred ca este inchis, nu cred ca este inchis si eu sunt convins ca primul-ministru Victor Ponta va aborda aceasta chestiune intr-un mod foarte serios".

Citeste mai multe despre Nita (PSD): Protocolul USL trebuie modificat, subiectul nu este inchis pe RFI Romania.

#Nita protocol USL refacere, #rediscutare protocol USL , #ministru delegat