PNL ar putea cere demisia ministrului PSD Constantin Nita (Video)

Miercuri, 10 Aprilie 2013, ora 14:25
2468 citiri
PNL ar putea cere demisia ministrului PSD Constantin Nita (Video)

PNL ar putea cere demisia ministrului delegat pentru Energie, Constantin Nita, din cauza situatiei de la Romgaz si Transgaz.

Cererea liberalilor urmeaza sa fie facuta daca nu se rezolva problemele de la Romgaz si de la Transgaz, informeaza B1 Tv.

Deputatul Mircea Cazan, liberalul care cere demisia lui Nita a subliniat ca initiativa PNL reprezinta o "solicitare de analiza" a situatiei, inclusiv de analizare a unei eventuale demisii a ministrului.

"Doresc o informare clara, ce se intentioneaza, (...) pentru ca Guvernul doreste reducerea numarului cheltuielilor si a numarului de angajati, dar domnul Nita doreste cresterea numarului de angajati.

Daca domnul ministru nu va veni cu o pozitie ferma, atunci eu voi solicita o analiza inclusiv asupra schimbarii domnului ministru", a declarat Mircea Cazan.

Potrivit acestuia, el se bucura de sustinerea colegilor liberali parlamentari din Sibiu (senatorii Sorin Iliesiu si Nicolae Neagu - n.red.), precum si a locuitorilor din Medias si Sibiu, dar si a angajatilor companiilor Transgaz si Romgaz.

Totodata, Cazan a subliniat ca va discuta despre aceasta solicitare si cu prim-vicepresedintele PNL si primar al Sibiului, Klaus Iohannis, care a avut o disputa cu Constantin Nita, privind potentialul oraselor pe care le reprezinta fiecare - Sibiu si Brasov.

Deputat al Forumului Germanilor: Opriti-l pe domnul Nita!

Si deputatul Forumului Democrat al Germanilor din Romania (FDGR) Ovidiu Gant a protestat fata de ideea ministrului delegat al Energie, Constantin Nita, de a muta sediile Romgaz si Transgaz de la Medias la Bucuresti. "Nu are niciun fundament economic", a spus Gant.

Marti, Ovidiu Gant a citit o declaratie politica in Parlament, intitulata "Opriti-l pe domnul Nita!", in care ii cere premierului Victor Ponta sa nu aprobe transferarea sediilor Romgaz si Transgaz la Bucuresti.

Eveniment Quarterly Report

Nicușor Dan susține că a găsit datorii de miliarde de lei la Primăria Capitalei. Gabrielei Firea: ”Marota transformată 100% în minciună”
Nicușor Dan susține că a găsit datorii de miliarde de lei la Primăria Capitalei. Gabrielei Firea: ”Marota transformată 100% în minciună”
Primarul Capitalei, Nicușor Dan, o acuză pe Gabriela Firea că i-a lăsat conturile pe minus cu miliarde de lei. Pe de altă parte, În schimb, Gabriela Firea susține că edilul prezintă doar...
Vâlceanu (PNL): Măsurile fiscale asumate de Guvern vor sărăci românii și vor distruge economia
Vâlceanu (PNL): Măsurile fiscale asumate de Guvern vor sărăci românii și vor distruge economia
Deputatul liberal Dan Vîlceanu, fost ministru al Finanţelor, a criticat vineri, 29 septembrie, măsurile fiscale pe care Guvernul și-a angajat răspunderea în fața Parlamentului. Acesta...
#PNL demisia Constantin Nita, #PNL demisie Nita Romgaz Transgaz , #ministru delegat