Spaga la Hidroelectrica: Nita respinge acuzatiile si neaga orice implicare

Vineri, 01 Noiembrie 2013, ora 14:55
2050 citiri
Spaga la Hidroelectrica: Nita respinge acuzatiile si neaga orice implicare
Foto: gov.ro

Ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita, a negat, vineri, ca ar fi implicat in scandalul spagii de la Hidroelectrica, el precizand ca a avertizat conducerea companiei despre faptul ca un contract cu pret fix poate atrage consecinte penale.

"Resping ferm orice acuzatie, afirmatie, asociere in ceea ce priveste implicarea mea in acest caz. Iar mentionarea numelui meu de catre terte persoane pe marginea acestui subiect intra in categoria speculatiilor care se pot transforma in calomnie", a afirmat Nita, intr-o conferinta de presa, conform Mediafax.

El a mai spus ca a atentionat conducerea Hidroelectrica asupra consecintelor penale ale unui contract cu pret fix.

"Am luat la cunostinta de oferta aceasta cu doua zile inainte de plecarea mea in SUA. L-am sunat pe directorul de la Hidroelectrica, care poate sa confirme lucrul acesta si i-am atras atentia foarte serios ca un asemenea contract cu pret fix nu poate fi semnat si ca poate sa aiba consecinte penale. Bineinteles ca ce a urmat stiti dumneavoastra mai bine ca mine", a spus Nita.

De asemenea, ministrul s-a aratat disponibil pentru a colabora cu procurorii in acest caz.

De ce au fost arestati preventiv spagarii de la Hidroelectrica

In dosarul spagii de la Hidroelectrica au fost arestati preventiv Eugen Bradean, director de trading la Hidroelectrica, si Ioan Mihaila, fost membru in Consiliul de Supraveghere al companiei si consilier al ministrului Constantin Nita, pentru dare de mita, respectiv complicitate la luare de mita si la dare de mita.

#Nita respinge acuzatii spaga Hidroelectrica, #Nita respinge acuzatii dosar Hidroelectric, #Nita respinge acuzatii Hidroelectrica, #Nita spaga Hidroelectrica , #ministru delegat
Comentarii