Ministrul Economiei: USL poate fi refacut prin vointa celor multi

Vineri, 18 Aprilie 2014, ora 18:12
1605 citiri
Ministrul Economiei: USL poate fi refacut prin vointa celor multi

Presedintele organizatiei judetene a PSD Brasov si ministru al Economiei, Constantin Nita, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, ca USL poate fi refacut prin vointa celor multi, a membrilor de partid din PSD, PC si PNL.

"Noi ne dorim refacerea USL pentru ca am promis in campania electorala ca vom mentine aceasta alianta pana in anul 2016 cel putin si ca vom face impreuna multe proiecte, programe pentru cetatenii acestei tari. USL poate fi refacut prin vointa celor multi, a membrilor de partid din PSD, PNL, PC, deci eu cred acest lucru. Domnul Antonescu sigur ca niciodata nu va dori sa refaca USL", a spus Nita.

Tariceanu: USL s-ar putea reface daca PNL nu obtine 25% la europarlamentare

El a raspuns apelului lansat joi de presedintele PNL Brasov, Aristotel Cancescu, catre politicienii locali pentru desfasurarea unei campanii electorale civilizate pentru alegerile europarlamentare. Constantin Nita i-a reamintit liderului liberal ca totdeauna PSD a dus la Brasov o campanie civilizata, cu un limbaj normal, civilizat asa cum ii sta bine unui partid serios, ceea ce nu inseamna ca se va raspunde pe masura in cazul in care vor fi atacuri.

"Sigur ca apreciez acest punct de vedere al presedintelui Cancescu si ma raliez lui, dar in acelasi timp nu pot sa nu observ in ultima perioada o apropiere din ce in ce mai puternica a PNL Brasov de PDL Brasov, ceea ce sigur nu este de bun augur privind relatia noastra in USL, pentru ca la Brasov USL nu a fost desfiintat.

Ponta: Cred ca se va reface USL, dar nu cu Antonescu presedinte

Prin urmare, noi dorim refacerea USL si la nivel national si bineinteles pastrarea acestuia la nivel local. Orice incalcare a protocolului pe care-l avem cu PNL pe aceasta tema poate constitui un element de desfiintare a acestui protocol. Sub nicio forma nu o sa fim de acord ca colegii nostri liberali sa semneze proiecte cu PDL mai ales in Consiliul Local, dar este valabil si pentru Consiliul Judetean, si noi sa fim de acord sa stam intr-un asemenea concubinaj", a mai spus presedintele PSD Brasov.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Constantin Nita refacere USL, #refacere USL PSD PC PNL, #ministru Economie refacere USL , #ministrul Economiei
Comentarii
Poza CH 1291
CH 1291
rank 5
Poza JeanValjenica
JeanValjenica
rank 2
USL poate fi refacut prin vointa celor multi