Constantin Nita (PSD): 2014 va fi un an agitat din punct de vedere politic

Sambata, 21 Decembrie 2013, ora 17:50
1455 citiri
Constantin Nita (PSD): 2014 va fi un an agitat din punct de vedere politic

Anul 2014 va fi un an agitat din punct de vedere politic pentru ca vor fi doua randuri de alegeri, europarlamentare si prezidentiale, care vor provoca multa emotie in primul rand la nivelul partidelor politice, dar si in randul populatiei, sustine social-democratul Constantin Nita.

"Eu am credinta ca PSD va fi cel care va triumfa in aceste alegeri pentru ca s-a dovedit inca o data ca noi suntem cei care reparam ce au stricat altii", a declarat sambata presedintele organizatiei judetene a PSD Brasov si ministru delegat pentru Energie.

In ceea ce priveste proiectele pe care le are in vedere pentru Brasov in anul urmator, Constantin Nita a facut referire la constructia unui stadion municipal, electrificarea localitatilor care in prezent nu beneficiaza de energie electrica, investitii in infrastructura de drumuri din judet, precum si demararea lucrarilor de constructie la tronsonul de autostrada Comarnic-Brasov.

"Am in vedere constructia unui stadion municipal cu 25.000 de locuri. Probabil ca in acest an vom lua toate aprobarile pentru inceperea acestui obiectiv extrem de important pentru Brasov. Asa cum stiti mai avem localitati neelectrificate in judet, una dintre ele fiind Holbav, dar sper ca anul viitor si locuitorii de aici sa aiba energie electrica. Apoi va trebui sa mutam linia de inalta tensiune de la Ghimbav pentru ca trece aproape prin mijlocul orasului.

De asemenea vom promova o hotarare de Guvern pentru transformarea DJ 104 Sercaia-Hoghiz in drum national pentru a putea fi reparat, dar si constructia drumului Rasnov-Zarnesti.

Acestea sunt proiectele pe care as dori sa le finalizez anul viitor. Nu mai pun la socoteala inceperea constructiei tronsonului de autostrada Comarnic-Brasov. Toate acestea sper ca sunt vesti bune pentru brasoveni, dar cred ca si pentru incurajarea investitorilor care ar dori sa-si deschida o afacere in zona. In cativa ani Brasovul va deveni un nod al autostrazilor care urmeaza sa se construiasca, fie ca vorbim de Comarnic-Brasov, de Brasov-Sibiu sau de Brasov-Bacau", a afirmat presedintele PSD Brasov.

Ministrul Nita a tinut sa adauge ca desi anul viitor este un an electoral, "trebuie sa ne ocupam de economie si de imbunatatirea ritmului de crestere economica". Cresterea economica in 2014 va fi intre 1,8% si 2%, iar inflatia de 3%, a mai aratat Constantin Nita.

Eveniment Quarterly Report

Sorin Grindeanu a trimis corpul de control să verifice contractul pentru modernizarea Gării de Nord: ”Este o rușine națională”
Sorin Grindeanu a trimis corpul de control să verifice contractul pentru modernizarea Gării de Nord: ”Este o rușine națională”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat luni, 2 octombrie, că modul în care arată Gara de Nord din Capitală este ”o rușine națională”. El a precizat că le-a cerut...
Cine este Dragoș Benea, urmașul lui Buzatu de la PSD Vaslui. Europarlamentar cu activitate modestă dar cu avere uriașă
Cine este Dragoș Benea, urmașul lui Buzatu de la PSD Vaslui. Europarlamentar cu activitate modestă dar cu avere uriașă
Europarlamentarul și președintele PSD Bacău Dragoș Benea a fost numit noul coordonator al organizației județene a PSD Vaslui după ce fostul lider al filialei, Dumitru Buzatu, a fost arestat...
#Constantin Nita declaratii 2014, #Nita ministru PSD , #stiri Constantin Nita