Un fost ministru in guvernele Boc si Ponta pleaca din conducerea PSD

Duminica, 27 Martie 2016, ora 11:52
4024 citiri
Un fost ministru in guvernele Boc si Ponta pleaca din conducerea PSD
Foto: blog Constantin Nita

Fostul ministru al Economiei Constantin Nita a anuntat ca demisioneaza de la sefia PSD Brasov, fara a-si motiva decizia, Comitetul Executiv al PSD Brasov urmand sa se intruneasca pentru a desemna un presedinte interimar.

Nita anuntase deja inca de anul trecut ca nu va mai candida pentru un mandat in Parlament, si nici pentru conducerea filialei PSD Brasov. Constantin Nita nu si-a motivat in vreun fel decizia, demisia sa devenind executiva din 4 aprilie, informeaza News.ro.

"Doresc sa le multumesc colegilor din Organizatia Judeteana Brasov alaturi de care am lucrat in acesti ani. Mi-am dorit, prin activitatea mea de-a lungul timpului, ca deputat, ministru al IMM-urilor, ministru al Energiei sau ministru al Economiei sa contribui la promovarea unor proiecte care sa-i asigure Romaniei o pozitie favorabla pe plan extern, dar si o dezvoltare in beneficiul companiilor romanesti, a romanilor in special. De asemenea, multumesc tuturor colaboratorilor externi - reprezentanti ai diferitelor institutii si asociatii, ai mediului de afaceri, ai presei nationale si locale", a fost anuntul lui Constantin Nita in momentul in care si-a anuntat demisia.

Constantin Nita a condus filiala PSD Brasov incepand cu anul 1997 si pana in prezent. In prezent, el este deputat de Brasov tot din partea PSD. Nita a fost ministru al IMM-urilor si ministru al Economiei.

#Constantin Nita demisie PSD Brasov , #stiri Constantin Nita